Sådan håndterer du kunder på App.flexybox.com
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvad du gør i app.flexybox.com, når en kunde kommer ind i restauranten.

Trin 1:

• Et bord er blevet booket af nogle kunder.

• Kunderne møder op og snakker med tjeneren ved skranken.

• Tjeneren finder kunderne under tjener, trykker på navnet og vælger kunderne som Ankommet , hvorefter tjeneren skriver en kort kode.

Når kunderne er meldt ankommet på bordet, vil bookingen også være registeret på bordplanen i Flexybox.

Trin 2:

• Kunderne har fået deres mad. De har spist, betalt deres regning og er gået.

• Den ansvarlige går rundt i afdelingen, spotter det tomme bord, som skal ryddes og dækkes op til de næste kunder. Der vælges kræv opdækning og hvilket bord der er tale om.

Trin 3:

• Afrydderne i køkkenet kigger på skærmen og ser, at et bord skal ryddes.

• De går i gang med at rydde og dække bordet op til to personer igen.

• Herefter går de tilbage til deres skærm og trykker på Bordet og trykker på Marker som opdækket.

Trin 4:

• Den ansvarlige får nu bordet tilbage som opdækket, og kan nu vælge at frigive bordet til walkins til checkin.

• Hvis der er booking på bordet senere, skal den ansvarlige vurdere, om de kan nå at have walkins på bordet, for ellers skal bordet ikke frigives.

• Det vil ikke være nødvendigt at frigive i forbindelse med ankomst af næste reservation.

Trin 5:

• Checkin tjeneren står nu med to nye gæster, som vil ind og spise.

• Det frigivne bord kan nu bruges til disse gæster.

• Tjeneren går ind og trykker Benyt bord, vælger antal gæster og skriver en kort kode, hvorefter de trykker Opret walkin.