Alle samlingerFlexyPOSTake away
Sådan opretter du navnedage
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du i forbindelse med point systemet til take away oprette navnedage.

Funktionen gør, at du kan oprette specielle dag, hvor du har mulighed for at tage mere eller mindre ind. Dette kan eksempelvis være relevant ift. ferier eller helligdage.

Du kan nedenfor både se vejledningen via en video og læse den trin for trin.

Info: For at se videoen i den bedste kvalitet, anbefaler vi, at du ser videoen i fuld skærm ved at trykke på ikonet i højre nederste hjørne, og at du vælger 1080p HD ved at trykke på tandhjulet i bunden af videoen.

Sådan opretter du navnedage

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Navnedage.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Tilføj (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Indtast navn på gruppen ved Indtast gruppens navn (f.eks. "Helligdage" eller "Skoleferier") (nr. 2). I eksemplet bliver det Særlige frokoster.

• Tryk på pil ned ved Filtrer til afdelinger (nr. 3) og vælg den/de afdeling(er) navnedagen skal gælde/virke for. I eksemplet bliver det en FlexyBox-afdeling.

• Tryk på pil ned ved Kalender farve (nr. 4) og vælg en farve, der skal bruges til at repræsentere navnedagen i kalenderen. I eksemplet bliver det grøn.

• Tryk på det grønne plus (nr. 5) for at oprette en ny navnedag.

• Der åbnes et nyt vindue. Du kan nu vælge mellem at oprette en Ny navnedag eller vælge en bestemt helligdag (nr. 6). I eksemplet bliver det Anden pinsedag.

Trin 4: Der åbnes nye felter i vinduet.

• Indtast navn på dagen (nr. 7). I eksemplet er det Anden pinsedag.

• Tryk på pil ned ved Relativ til (nr. 8). Du kan her vælge enten at efterlade den blank eller med påskedag. Denne dag er en helligdag, som flytter sig fra år til år.

• Tryk på pil ned ved Regel 1 (nr. 9) og vælg eksempelvis en specifik dato. I eksemplet er det Tilføj dage og 50 (nr. 10).

Eksempel i Relativ til og Regel 1 betyder, at helligdagen anden pinsedag altid er placeret 50 dage efter påskedag - uanset hvilken dato den er placeret på. Denne regel er placeret som en præ-lavet mulighed.

Husk! Vær opmærksom på, hvordan de forskellige valgmuligheder reagerer ved at holde musen over spørgsmålstegnene (nr. 11).

• Hvis du ønsker flere dage i denne gruppe, skal du igen trykke på det grønne plus (nr. 12) og gentage ovenstående.

• Hvis du ikke ønsker flere dage i denne gruppe, skal du trykke på OK (nr. 13).

Husk! De dage FlexyBox som standard betragter som helligdage, er under Navnedage-oversigten, hvor de hedder Helligdage.

• DobbeltklikHelligdage (nr. 1).

• Der åbnes et nyt vindue. Du kan i venstre side se de dage, som er standard helligdage.