Alle samlingerFlexyPOSGavekort, vouchers, kuponer og rabatkoderGavekort
FAQ: Hvordan modtager jeg betaling med papir gavekort?
FAQ: Hvordan modtager jeg betaling med papir gavekort?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan modtager jeg betaling med papir gavekort?

Svar:

Du kan nedenfor både se vejledningen via en video og læse den trin for trin.

Info: For at se videoen i den bedste kvalitet, anbefaler vi, at du ser videoen i fuld skærm ved at trykke på ikonet i højre nederste hjørne, og at du vælger 1080p HD ved at trykke på tandhjulet i bunden af videoen.

Du tager imod betaling med papir gavekort ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Gå til kassen.

• Åben den aktuelle regning.

• Tryk på Flere muligheder (nr. 1).

• Tryk på Benyt gavekort (nr. 2).

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på det øverste felt (nr. 3) og indtast nummeret på gavekortet.

Systemet søger på gavekortet, og du kan se gavekortet i feltet under nummeret på gavekortet (nr. 4).

• Tryk på Benyt (nr. 5).