Alle samlingerFlexyPOSVarer
FAQ: Hvordan slår jeg en vare ind, når jeg vil sælge den?

Spørgsmål:

Hvordan slår jeg en vare ind, når jeg vil sælge den?

Svar:

I denne vejledning kan du se video på følgende:

• Hvordan slår jeg en vare ind, når jeg vil sælge den?

• Hvordan tilføjer jeg flere af den samme vare på en regning?

• Hvordan ændrer jeg prisen på en vare?

• Hvordan giver jeg penge tilbage på en regning?

Når du vil sælge en vare, slår du den ind ved at følge disse trin:

Hvordan slår jeg en vare ind, når jeg vil sælge den?

Du kan nedenfor både se vejledningen via en video og læse den trin for trin.

Info: For at se videoen i den bedste kvalitet, anbefaler vi, at du ser videoen i fuld skærm ved at trykke på ikonet i højre nederste hjørne, og at du vælger 1080p HD ved at trykke på tandhjulet i bunden af videoen.

Trin 1:

• Åben kassen.

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på en vare (nr. 1).

• Tryk på Afregn (nr. 2).

Hvordan tilføjer jeg flere af den samme vare på en regning?

Du kan nedenfor både se vejledningen via en video og læse den trin for trin.

Info: For at se videoen i den bedste kvalitet, anbefaler vi, at du ser videoen i fuld skærm ved at trykke på ikonet i højre nederste hjørne, og at du vælger 1080p HD ved at trykke på tandhjulet i bunden af videoen.

Trin 2:

For at tilføje en vare flere gange skal du trykke på varen flere gange (nr. 3). I eksemplet er der trykket 10 gange på den samme vare.

Hvordan ændrer jeg prisen på en vare?

Du kan nedenfor både se vejledningen via en video og læse den trin for trin.

Info: For at se videoen i den bedste kvalitet, anbefaler vi, at du ser videoen i fuld skærm ved at trykke på ikonet i højre nederste hjørne, og at du vælger 1080p HD ved at trykke på tandhjulet i bunden af videoen.

Trin 3:

For at ændre pris på en vare, skal du gøre følgende:

• Indtast den nye pris (nr. 4). I eksemplet er det 10 kr.

• Tryk på varen (nr. 5).

Varen går nu ind til 10 kr. i stedet for 20 kr.

Hvordan giver jeg penge tilbage på en regning?

Trin 4

Du kan nedenfor se vejledningen via en video.

Info: For at se videoen i den bedste kvalitet, anbefaler vi, at du ser videoen i fuld skærm ved at trykke på ikonet i højre nederste hjørne, og at du vælger 1080p HD ved at trykke på tandhjulet i bunden af videoen.