Sådan sætter du en integration op til Dinero
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du sætte en integration op til Dinero.

Dinero er et regnskabssystem, som bruges til at overføre data fra FlexyBox til brug ved bogføring.

Funktionen er tilgængelig fra version 21.2

Du kan nedenfor både se vejledningen via en video og læse den trin for trin.

Info: For at se videoen i den bedste kvalitet, anbefaler vi, at du ser videoen i fuld skærm ved at trykke på ikonet i højre nederste hjørne, og at du vælger 1080p HD ved at trykke på tandhjulet i bunden af videoen.

Sådan sætter du en integration op til Dinero

Husk! Dinero overskriver ikke bilagsnumre, hvis de har samme nummer. Det vil sige, at du kan risikere at have to bilag med samme bilagsnummer, hvis ikke du er opmærksom på at give dem forskellige numre.

Du skal først have følgende oplysning fra Dinero:

• API Nøgle

Trin 1: Når du har oplysningen, skal du gå i FlexyBox systemet.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Integrationer (nr. 1).

• Tryk på pil ned ved Bogføring (nr. 2).

• Tryk på Dinero (nr. 3).

• Sæt flueben ved Aktiv (nr. 4).

• Angiv API Nøgle (nr. 5).

• Tryk på OK for at gemme opsætningen.