Alle samlingerFlexyCRMFremmødeskærm / præsentationsskærm
Sådan sætter du fremmødeskærmen op til at køre en afspilningsliste
Sådan sætter du fremmødeskærmen op til at køre en afspilningsliste
Opdateret over en uge siden

I FlexyFitness er det muligt at sætte fremmødeskærmen op til at køre en afspilningsliste, så skærmen kan skifte mellem forskellige reklamer eller billeder.

Funktionen giver mulighed for at vise inspirerende og relevante informationer - som eksempelvis gode tilbud, der kan motivere kunderne til køb.

Du har mulighed for selv at sammensætte afspilningslisten og aktivere den på et bestemt tidspunkt. Det kan eksempelvis være relevant, hvis du gerne vil reklamere for, at kunderne skal have en god start på dagen ved hjælp af et morgenmadsprodukt. Morgenmad sælger bedre, hvis det bliver vist om morgen end det gør om aften.

Sådan sætter du fremmødeskærmen op

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Moduler, og tryk efterfølgende på Præsentations skærme.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

Hvis der ikke fremgår en fremmødeskærm, skal du oprette en. Dette gør du således:

• Tryk på Kanaler (nr. 1).

• Tryk på Opret (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Indtast navn på fremmødeskærmen (nr. 3). I eksemplet er det Reklameskærm 1.

Anbefaling: FlexyBox anbefaler, at du giver skærmen et navn efter dens placering. Er skærmen placeret i venstre side ved indgangen mod øst, så kald den eksempelvis: Reklameskærm 1. Indgang øst i venstre side. På den måde er det lettere at finde den præcise fremmødeskærm i systemet.

Trin 4:

• Tryk på Tidsplan (nr. 4).

• Tryk på Opret (nr. 5).

• Der åbnes et nyt vindue. Sæt flueben i den/de fremmødeskærme, dette skal gælde for (nr. 6).

• Sæt tidsplanen op for, hvornår skærmen skal vise præsentationen. Det gør du via Tidsrum, Start, Slut, Ugentligt og Månedligt (dag) (nr. 7).

• Tryk på Gem (nr. 8).

Trin 5:

• Tryk på Afspilningsliste (nr. 8).

• Tryk på Tilføj medie (nr. 9).

Trin 6:

• Tryk på Tilføj (nr. 10) for at tilføje billeder fra din computer til Mediebiblioteket.

• Dobbeltklikdet valgte billede (nr. 11) for at tilføje det til afspilningslisten.

Trin 7:

• Tryk på det valgte billede (nr. 12).

• Tryk på pil op og pil ned ved Varighed i sekunder (nr. 13) og vælg, hvor langt tid billedet skal vises på skærmen.

• Du kan se antal sekunder for det valgte billede i øverste højre side af det valgte billede (nr. 14). I eksemplet er det 10 sekunder.