Sådan sætter du en integration op til GoGift
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du sætte en integration op til GoGift.

Integrationen hjælper dig med at sælge gavekort gennem Nordens største udbyder af gavekort.

GoGift er det tidligere Gavekortet.dk og er ejet af Egmont. De har i mere end 10 år hjulpet både virksomheder og privatpersoner med at finde gode gaver til enhver anledning.

Sådan sætter du en integration op til GoGift

Trin 1:

Du skal have følgende oplysninger fra GoGift:

• GoGift produkt ID

• GoGift butiks PIN

• GoGift Puchase Api Brugernavn

• GoGift Puchase Api Kodeord

• GoGift Redeem Api Brugernavn

• GoGift Redeem Api Kodeord

Du får informationerne, når du laver en aftale med GoGift.

Trin 2:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 3:

• Tryk på pil ned ved Integrationer (nr. 1).

• Tryk på GoGift (nr. 2).

• Indtast de forskellige informationer fra GoGift (nr. 3).

• Tryk på pil ned ved GoGift Betalingstype (nr. 4) og vælg, hvilken betalingstype der skal bruges, når der betales med et GoGift gavekort.

• Tryk på OK.

Nu er integrationen sat op.