Sådan sætter du en integration op til MailChimp
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du sætte en integration op til MailChimp, så din liste over modtagere af dit nyhedsbrev hele tiden er opdateret.

Integrationen giver dig et større overblik over dine mail lister. Den sparer dig samtidig for en masse tid og besvær med at holde dine mail lister opdateret.

Husk! Denne integration kræver en særskilt licens, og integrationen sletter ikke kunder i mailchimp, når du sletter kunder i Flexybox systemet. Du vil derimod blive spurgt, når du sletter kunder, om du vil afmelde kunderne nyhedsbrevet. Dette vil afmelde dem i mailchimp.

Sådan sætter du en integration op til MailChimp

Trin 1:

For at lave denne integration skal du have en konto hos MailChimp.

• Hvis du har en konto, skal du fortsætte til trin 2.

• Hvis du ikke har en konto, skal du oprette en konto via dette link: Get started with your account.

Trin 2:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 3:

• Tryk på pil ned ved Integrationer.

• Rul ned indtil du kommer til MailChimp.

• Tryk på MailChimp (nr. 1).

• Tryk på Aktiver integration ud for Aktivering af Mailchimp integration (nr. 2).

Trin 4:

• Tryk på feltet ud for API Nøgle (nr. 3) og indtast API-nøglen fra MailChimp. Du finder en vejledning til at gøre dette her: About API Keys.

• Når du har fået nøglen og skrevet den ind i feltet, trykker du Gem ændringer (nr. 4).

Trin 5:

• Systemet vil spørge dig om, hvordan du ønsker din nye modtagerliste skal oprettes. Når du har valgt dette, så er din integration med MailChimp færdig.

• Vælg om du vil tilmelde alle kunder til liste ved at sætte flueben i Tilmeld alle kunder til liste.

• Vælg om kunder skal bekræfte ved at sætte flueben i Benyt double opt in.

• Tryk OK for at gemme ændringerne.