Sådan sætter du en integration op til ExorLive
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du sætte en integration op til ExorLive.

Integrationen gør, at du kan lave professionelle træningsprogrammer med kvalitetsikrede øvelser, så dine medlemmer får det optimale ud af deres personlige program.

Sådan installerer du wrapperen til ExorLive integration

Trin 1:

• Åben programmet.

• Sæt flueben i feltet ud fra I accept the terms in the License Agreement (nr. 1).

• Tryk på Install (nr. 2) for at downloade wrapperen.

Trin 2:

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Kør (nr. 3).

Trin 3:

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Installer (nr. 4).

Trin 4:

• Når installationen er færdig, skal du trykke på kryds (nr. 5) for at lukke vinduet.

Trin 5:

• Du skal nu genstarte FlexyBook.

• Når du har genstartet FlexyBook, kan du efterfølgende åbne kundens ExorLive profil direkte fra FlexyBook.

• Det gør du ved at åbne FlexyBox og trykke på Vis.

• Tryk på Kunde- og personalekartotek.

Trin 6:

• Der åbnes et nyt vindue. Dobbeltklik på den kunde (nr. 9), som du vil se ExorLive profilen på.

Trin 7: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på FlexyBook-logoet oppe i venstre hjørne (nr. 6).

• Tryk på Åben i ExorLive (nr. 7) for at se kundens profil i ExorLive.