Alle samlingerGenereltOnline / web service / webshop
Sådan opsætter du flere kataloger ved Webshop
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du opsætte flere kataloger ved Webshop.

Det kan være relevant, hvis du ønsker at oprette flere webshop med faner, der indeholder bestemte varer og gavekort.

Sådan opsætter du flere kataloger ved Webshop

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Kassesystem (nr. 1).

• Tryk på Webshop (nr. 2).

• Rul ned indtil du kommer til Opsætning af flere kataloger.

• Tryk på Rediger ved Opsætning af flere kataloger (nr. 3).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på det grønne plus (nr. 4).

Info: Du kan vælge flere kataloger ved at trykke på det grønne plus.

• Angiv URL, hvor katalog kan tilgås (nr. 5). Dette er URL for din webshop.

• Tryk på Rediger ved Grupper (nr. 6). Dette er faner på din webshop.

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på det grønne plus (nr. 7).

• Angiv Navn på gruppe (nr. 8). Dette navnet på fanen.

• Tryk på plus ved varer (nr. 9) og vælg varer for gruppen (nr. 9). Dette er de varer, som skal være under fanen.

• Tryk på pil ned ved Gavekort (nr. 10), og vælg gavekort for gruppen (nr. 10). Dette er de gavekort, som skal være under fanen.

Info: Du kan vælge flere grupper ved at trykke på det grønne plus.

• Tryk på OK i Grupper-vinduet.

• Tryk på OK i Opsætning af flere kataloger-vinduet.

• Tryk på OK i Indstillingsvinduet.