Sådan opsætter du beskedpolitik
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du opsætte en politik for forskellige beskeder.

Du kan her bestemme hvilke beskeder der automatisk skal sendes ud og evt. hvilket gebyr kunder skal pålægges.

Sådan opsætter du beskedpolitik

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Kunde (nr. 1).

• Tryk på Kundebeskeder (nr. 2).

• Tryk på Rediger ved Besked politik (nr. 3).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på det grønne plus (nr. 4).

• Tryk på pil ned ved Type (nr. 5) og vælg beskedform.

• Vælg om det skal være Standard valg (nr. 6).

• Hvis du ønsker gebyr, når de sender beskeden ud, skal du trykke på de tre prikker ved Gebyr varenummer og vælge det pågældende gebyr (nr. 7). I eksemplet er det Opryknings SMS.

• Vælg om der kun skal opkræves gebyr ved kunder, der opkræves via Betalingsservice, kortopkrævning eller faktura (nr. 8).

• Tryk på OK for at gemme ændringen.