Sådan opretter du værelser
Opdateret over en uge siden

I system kan du oprette værelser.

Trin 1:

Til at starte med skal du oprette værelsestyper for at indikere dine forskellige typer af værelser til udlejning.

• Tryk på opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på FlexyBook classic, og tryk efterfølgende på Periode Udlejning.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Typer (nr. 1).

• Tryk på Opret (nr. 2).

• Der åbnes et nyt vindue. Udfyld vinduet (nr. 3). Det er vigtigt, at alle felter, som er udfyldt på billedet, skal være udfyldt.

• Tryk på Ok.

Info: Ved flere værelsestyper skal du skrive det samme i knapnavn, da du ellers vil få to forskellige knapper på bookingbilledet.

Trin 3:

For at oprette værelserne skal du følge disse trin:

• Tryk på Værdier (nr. 4).

• Tryk på Opret.

• Der åbnes et nyt vindue. Du kan her oprette værelserne enkeltvis, hvor du vælger Udlejnings navn og Type (nr. 5).

• Tryk på Ok.

Du kan også oprette flere af samme type. Dertil trykkes der blot på Opret flere. Derinde vil du blive bedt om at taste startnummer og slutnummer.

Husk! Værelsestypen skal være valgt, før du trykker på knappen, og at det kun må indtastes med numre og ikke bogstaver.