Alle samlingerEksternt HardwarePrinter
Sådan laver du generel fejlsøgning på bonprinter og kasseskuffer
Sådan laver du generel fejlsøgning på bonprinter og kasseskuffer
Opdateret over en uge siden

Dette er en liste på generel fejlsøgning på bonprinter og kasseskuffer.

Denne liste kan hjælpe med at løse dine udfordringer. Det er en god ide at prøve den af, før du ringer til FlexyBox Support. Det kan ofte spare dig for tiden, det tager at ringe til FlexyBox support. Du kan på den måde hurtigt gøre dit system klart igen, og derved mindske ventetiden for dine kunder.

Du er dog også velkommen til at kontakte FlexyBox Support på tlf. 70 22 48 84 eller email: [email protected]

Denne vejledning indeholder to delvejledninger:

• Fejlsøgning på bonprinter

• Fejlsøgning på kasseskuffen

Fejlsøgning på bonprinter

Trin 1: Tjek følgende:

• Er der papir i printeren? Ja/nej

• Er printeren tændt? Der skal være lys i den lille lampe, der hedder POWER eller lignende.

• Hvis printeren ikke er tændt, skal du tjekke om strømkablet sidder løst.

Trin 2:

• Test om printeren virker i Windows. Det gør du ved gøre følgende:

• Gå til Printere og Enheder.

• Højreklik på din bonprinter.

• Tryk på Printer Egenskaber.

• Herefter trykker du på Print Testside.

Nu udskriver printeren en testside.

Hvis printeren IKKE udskriver en testside, er der ikke forbindelse til printeren. Dette kan skyldes, at strømstikket er røget ud, eller at USB / Netværkskablet er røget ud.

Info: Er der ingen af de overstående trin, der virker, skal du kontakte FlexyBox support.

Fejlsøgning på kasseskuffen

Trin 1:

Kasseskuffen er forbundet via bonprinteren. Derfor skal bonprinteren virke før kasseskuffen kan fungere. Dette testes ved at udskrive sidste bon i FlexyBook.

• Hvis dette ikke virker, skal du gå igennem trin 1, trin 2 i Fejlsøgning på bonprinter. Der skal nemlig være papir i printeren før det virker.

• Hvis printeren virker, og du stadig ikke kan åbne kasseskuffen, skal du kontrollere om kablet fra bonprinter til kasseskuffen sidder ordentligt i.

Trin 2:

• Hvis kablet sidder ordentligt i, skal du teste, om kasseskuffen er låst ved at dreje nøglen mod venstre.

Trin 3:

Hvis skuffen er låst op, men stadig ikke åbner, kan du prøve følgende:

• Giv skuffen et tryk ind og lyt efter, om den giver et klik.

• Klikker den, har skuffen ikke været rigtig lukket. Klikket indikerer, at skuffen nu er lukket ordentligt.

• Prøv at åbne skuffen igen.

Trin 4:

Åbner skuffen stadig ikke, kan du prøve følgende:

• Tryk på knappen, der sidder under skuffen.

• Dette åbner nu kasseskuffen, såfremt den ikke er låst.

Info: Er der ingen af de overstående trin, der virker, skal du kontakte FlexyBox Support.