Alle samlingerFlexyBIRapporter og skabeloner
Sådan laver du en brugerdefineret rapport, som viser, hvor meget rabat en kunde har fået
Sådan laver du en brugerdefineret rapport, som viser, hvor meget rabat en kunde har fået
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du lave en brugerdefineret rapport, der viser, hvor meget rabat en kunde har fået.

Sådan laver du en brugerdefineret rapport, som viser, hvor meget rabat en kunde har fået

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Moduler, og tryk efterfølgende på Brugerdefinerede rapporter.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Lokale rapporter (nr. 1).

• Tryk på Ny almindelig (nr. 2).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Nyt felt (nr. 3).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Salgsinformation (nr. 4).

• Tryk på Næste (nr. 5).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Feltet skal vise og vælg Beløbet af rabatter givet (nr. 6).

• Tryk på pil ned ved Opdelt efter og vælg Kunde (nr. 7).

• Tryk på Næste (nr. 8).

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue.

Hvis du ønsker at begrænse til at se rabat givet til medarbejdere, skal du tilføje et filter, som kun kigger på salg til medarbejdere. Det gør du ved at følge disse trin:

• Tryk på Ja, feltet skal vise resultatet ud fra nedenstående filter (nr. 9), og tryk på Filter administration (nr. 10).

Trin 6: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på det grønne plus for at oprette et nyt filter (nr. 11).

Trin 7: Der åbnes et nyt vindue.

• Sæt flueben ved Kun salg til medarbejdere (nr. 12).

• Tryk på OK.