Alle samlingerFlexyMenuElektronisk menukort
Sådan navigerer du rundt i et elektronisk menukort
Opdateret over en uge siden

Dette er en vejledning til det elektroniske menukort, som dine kunder benytter ude ved jeres aktiviteter.

Vejledningen skal bruges af dine ansatte til at forstå funktionerne i menukortet.

Formålet er, at dine ansatte skal kunne navigere i det elektroniske menukort, og samtidig hjælpe kunder, hvis de oplever problemer med brugen af det elektroniske menukortet.

I denne vejledning finder du information om følgende funktioner:

• Varegruppe, vare og opdeling af varegruppe

• Bestilling af vare

• Ordre

• Tjenerkald

• Lås bord op

Varegruppe, vare og opdeling af varegruppe

Varegruppe i venstre kolonne:

• I venstre kolonne vises varegrupper for varer (nr. 1). I eksemplet er det Fadøl, Læskedrikke, Snacks osv.

Vare:

• Trykker du på en varegruppe kommer du ind på en side med de varer, som I tilbyder (nr. 2). I eksemplet er det sodavand i størrelse lille, mellem og stor.

Opdeling af varegruppe som faner:

• Over varerne kan du oprette faner, hvis du gerne vil inddele varegruppen yderligere (nr. 3). Det kan være relevant, hvis du eksempelvis vil inddele dine læskedrikke i Sodavand og Slush ice.

Bestilling af vare

Tilføj vare - plus

• For at vælge en bestemt vare til din ordre, trykker du på plus i højre nederste side af den pågældende vare (nr. 4). I eksemplet er det Sodavand, lille.

Der åbnes efterfølgende et nyt vindue.

Valgmuligheder til vare

• Når du har trykket på plus (nr. 4) kommer der et nyt vindue op. Du har her forskellige valgmuligheder. Du kan eksempelvis læse mere om varen eller vælge den varetype du vil have (nr. 5). Det kan eksempelvis være Coca-Cola eller Fanta Zero.

Info: Hvis du ønsker, at kunden skal have flere valgmuligheder, når de klikker på en bestemt vare, kan du sætte kassespørgsmål op.

Antal vare

• Inde i vinduet; Valgmuligheder kan du vælge antal vare i venstre nederste hjørne ved at trykke på minus eller plus (nr. 6).

Pris på ordre

• Afhængig af om du trykker på minus eller plus (nr. 6) ændrer prisen på varen sig. Du kan se prisen i bunden af vinduet (nr. 7).

Annuller varen

• Trykker du på Annuller (nr. 8) vender du tilbage til varerne uden at tilføje varen til ordren.

Tilføj til ordre

• Trykker du Tilføj til ordre (nr. 9) vender du også tilbage til varerne, men den bestemte vare er blevet tilføjet ordren.

Ordre

Se antal vare tilføjet til ordre

• Du kan se antal vare, som du har tilføjet i højre øverste hjørne (nr. 10). I eksemplet er der tilføjet 1 vare til orden.

• Tryk på ikonet over SE ORDER i højre øverste hjørne (nr. 10) for at se de varer, som er tilføjet til ordren. Der åbnes et nyt vindue.

Se ordre og tilføj kommentar til varerne

• Du kan her se varerne, varetype, varepris og antal vare (nr. 11).

• Du kan tilføje en kommentar til varerne ved at trykke på ikonet til højre for billedet (nr. 12).

• Der kommer nu et felt, hvor du kan tilføje en kommentar (nr. 13). I eksemplet vil vi have en sodavand med isterninger i, og vi skriver derfor Med isterninger.

• Tryk på Tilføj (nr. 14) for at tilføje kommentaren.

• Tryk på Annuller (nr. 15) for at annullere kommentaren.

Det ser således ud, når kommentaren er tilføjet (nr. 16).

• Tryk på blyant-ikonet (nr. 16) for at ændre i kommentaren.

Forsæt bestilling

• Tryk på Fortsæt bestilling (nr. 17), hvis du vil tilføje flere varer til din order.

Send bestilling

• Tryk på Send bestilling (nr. 18), hvis du er færdig med ordren og vil sende den til tjenerne.

Luk vinduet

• Tryk på kryds i venstre øverste hjørne for at lukke vinduet.

Tjenerkald:

• Trykker du på Tjenerkald (nr. 20) i venstre nederste hjørne tilkalder du en tjener.

• Når du har trykket på Tjenerkald ændres knappen til Afventer... (nr. 21). Denne ændres tilbage til Tjenerkald, når tjeneren har været hos kunderne.

• Er du kommet til at trykke på knappen ved en fejl, skal du blot trykke på den igen. Den vender her tilbage til Tjenerkald, og dit kald forsvinder ved tjenernes computer.

Når du har trykket på Tjenerkald, ser kaldet i FlexyBox systemet ud, som vist på nedenstående billede, (nr. 22).

Lås bord op:

• Hvis du trykker på Select table syv gange (nr. 1), vil funktionen lås bord op komme frem (nr. 2).

Husk! Dette kan kun benyttes af personalet og kræver kode, og alle ordrer, der ikke er sendt, vil gå tabt, hvis dette gøres.