Alle samlingerEksternt SoftwareEksterne programmer
Sådan kobler du din Mac OS X på en Windows PC
Opdateret over en uge siden

FlexyBook systemet understøtter ikke Mac OS X, men med Microsoft Remote Desktop kan du koble din Mac på en Windows PC og køre FlexyBook via den.

Det er en klar fordel, da du derved ikke behøver at skifte din Mac, hvis I i virksomheden arbejder på disse.

Sådan kobler du din Mac på en Windows PC

Trin 1:

Du skal først downloade Microsoft Remote Desktop i App Store

• Tryk på App Store.

• Skriv rdp i søgefeltet (nr. 2).

Microsoft Remote Desktop er det første resultat på nedenstående billede.

• Tryk på Hent (nr. 3) og tryk efterfølgende på Installer.

Appen installeres nu på din Mac.

Trin 2:

• Åben programmet fra din Launch Pad.

• Tryk på New (nr. 4) for at oprette en ny forbindelsesprofil til et fjernskrivebord.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Indtast forbindelsesoplysningerne i menuen.

Info: Oplysningerne gemmes automatisk, når du lukker vinduet.

• Tryk på feltet ved Connection name (nr. 5) og indtast et kort navn på forbindelsen. Det kan eksempelvis være Server.

• Tryk på feltet ved PC name (nr. 6) og indtast IP-adresse eller computernavn på fjernskrivebordet.

Husk! Dette er påkrævet.

• Tryk på feltet ved User name (nr. 7) og indtast brugernavn til Windows.

• Tryk på feltet ved Password (nr. 8) og indtast adgangskode til Windows.

Hvis du ikke definerer brugernavn og adgangskode vil fjernskrivebordet automatisk åbne Windows login-skærm.

Husk! Kontakt FlexyBox Support for at få IP-adresse og brugerinfo.

Trin 4:

• Marker forbindelsen på listen (nr. 9).

• Tryk på Start (nr. 10) for at åbne fjernskrivebordet.

Trin 5:

• Tryk på den røde cirkel (nr. 11), når du vil lukke fjernskrivebordet.