Alle samlingerEksternt SoftwareWindows - PC
Sådan finder du Windows opdateringer
Opdateret over en uge siden

Før du installerer Flexybox systemet, er det en god ide at kigge efter Windows opdateringer. Det gør du således:

• Du skal ind og slå .NET opdateringer til i Windows på den gældende klient pc, så det sker automatisk. Det gør du ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på hjem-ikonetklient pc'en (nr. 1).

• Tryk på Indstillinger (nr. 2).

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Opdatering og sikkerhed (nr. 3).

Trin 3:

• Tryk på Avancerede indstillinger (nr. 4).

Trin 4:

• Slå Modtag opdateringer til andre Microsoft-produkter, når du opdaterer Windows til (nr. 5).

• Når indstillingen er slået til, skal du trykke på (nr. 6).

Trin 5: Du kommer nu tilbage til siden fra trin 3.

• Tryk på Søg efter opdateringer (nr. 7).