Alle samlingerFlexyBIRapporter og skabeloner
Sådan finder du rapport om balance på bogføring
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du downloade en rapport, som viser balancen på bogføringen.

Rapporten viser summen af alt det FlexyBox-systemet har bogført, og på hvilke konti for en given periode.

Rapporten kan bruges til at afstemme bogholderi-systemet med det, som FlexyBox har bogført. Rapporten gør det nemt at finde frem til, hvad du eksempelvis har bogført manuelt. Det gør det derved nemt at afstemme.

Sådan finder du rapport om balance på bogføring

Trin 1:

• Tryk på Oversigt/udskrifter, og tryk derefter på Periode rapporter.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på det gule tandhjul i højre side ved Dagsrapport (nr. 1).

Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Online skabeloner (nr. 2) i menulinjen.

• Tryk på Kommafil (nr. 3) i venstre side.

• Tryk på Balance - Bogføring (nr. 4).

• Tryk på Download (nr. 5).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue, som bekræfter download. Tryk på OK.

Husk! Du skal nu trykke kryds i øverste højre side og lukke Dokument skabeloner-siden og Periode rapporter-siden ned.

Trin 4:

• Gentag trin 1.

Du kan nu finde Balance - Bogføring i venstre kolonne under Kommafil.

• Vælg tidsperiode for balance ved at trykke pil ned ved Fra og til (nr. 6).

• Tryk på Balance - Bogføring (nr. 7).

• Du kan se skabelonen i vinduet (nr. 8).