Sådan finder du en kommafil
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du finde kommafiler.

Du kan bruge kommafiler til at sende data fra FlexyBox til eksterne bogføringsprogrammer.

Sådan finder du en kommafil

Trin 1:

• Tryk på Oversigt/udskrifter, og tryk derefter på Periode rapporter.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Hvis du har downloadet kommafilen til FlexyBox, vil filen være i venstre kolonne under Kommafil. Gå til trin 5.

• Hvis du ikke har downloadet kommafilen til FlexyBox, skal du først hente den. Det gør du ved at gøre følgende: Tryk på det gule tandhjul i højre side ved Dagsrapport.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Online Skabeloner (nr. 1).

• Tryk på Kommafil (nr. 2).

• Tryk på Kommafil (nr. 3).

• Tryk på Download (nr. 4).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue, som bekræfter download. Tryk på OK.

Husk! Du skal nu trykke kryds i øverste højre side og lukke Dokument skabeloner-siden og Periode rapporter-siden ned.

Trin 5:

• Gentag trin 1.

• Tryk på pil ned ved Fra og Til (nr. 5) for at vælge den aktuelle periode.

• Tryk på Kommafil under Kommafil (nr. 6).

Du kan nu se filen.

Info: For at kunne bruge filen i SummaSummarum, skal du gemme den som en Text file. Det gør du ved at følge nedenstående trin.

• Tryk på pil ned ved nr. 7.

• Tryk på Text file (nr. 8).

Trin 6: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk OK (nr. 13).

Trin 7: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg placering af fil og vælg navn på fil.

• Tryk på Gem.

Filen er nu gemt på den valgte placering.

For at indlæse kommafilen i SummaSummarum skal du følge denne vejledning: Hvordan indlæser jeg filer i SummaSummarum?