Alle samlingerGenereltSkattejagt
Sådan downloader og opsætter du skattejagt app
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du downloader og opsætter skattejagt appen.

Denne vejledning indeholder følgende:

• Download af skattejagt app

• Indstilling for at anvende skattejagt appen

• Oprettelse af skattejagter og gåder til skattekorts appen

• Indstillinger for billeder, svar, tekst mm. i skattejat appen

Sådan downloader og opsætter du skattejagt app

Trin 1:

Trin 2:

For at anvende skattejagt appen skal du gøre følgende:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Generelt (nr. 1).

• Tryk på Nyefunktioner (beta) (nr. 2).

• Rul ned indtil du kommer til Anvend Skattejagt.

• Sæt flueben ved Anvend Skattejagt (nr. 3).

• Tryk på OK for at gemme ændringen.

Husk! FlexyBox skal genstartes for, at denne indstilling træder i kraft.

Trin 4:

For at tilføje en skattejagt og gåder til skattekorts appen skal du gøre følgende:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Moduler, og tryk efterfølgende på Skattejagts opsætning.

Trin 5:

For at tilføje gåder skal du gøre følgende:

• Tryk på Gåder (nr. 1).

• Tryk på Tilføj (nr. 2).

• Der åbnes et nyt vindue. Vælg hvilken slags gåde du vil lave (nr. 3). Du kan enten vælge en Sted Gåde eller en Svar Gåde.

• Sted Gåde er en QR kode, der skal scannes for at løse gåden.

• Svar Gåde er en gåde med et antal svarmuligheder. Denne løses ved at vælge en rigtig svarmulighed.

• Tryk på Fortsæt (nr. 4).

Trin 6: Der åbnes et nyt vindue.

Du skal her tilføje en gåde. I eksemplet har vi valgt en Svar Gåde.

• Angiv navn på gåde ved Gåde navn (nr. 5).

• Angiv beskrivelse af gåde ved Gåde Beskrivelse (nr. 7).

• Husk at tilføje en slutgåde ved at sætte flueben ved Er slut gåde (nr. 7).

• Tilføj svarmulighed ved Svar mulighed (nr. 8).

• Tryk på OK, når du har tilføjet alle de relevante informationer til gåden.

Trin 7:

For at tilføje skattejagter skal du gøre følgende:

• Tryk på Skattejagter (nr. 9).

• Tryk på Tilføj (nr. 10).

• Der åbnes et nyt vindue. Angiv navn på skattejagt ved Skattejagten's navn (nr. 11).

• Tryk på de tre prikker for at vælge ikon for skattejagten (nr. 12).

• Angiv hvor mange af nedenstående gåder skal indgå i en skattejagt (nr. 13).

• Tryk på +Tilføj for at tilføje gåder (nr. 14).

• Tryk på Print QR koder, hvis du ønsker at printe disse (nr. 15).

• Tryk på OK, når du har udfyldt de relevante informationer til skattejagten.

Trin 8:

For at indstille billeder (eks. app-baggrundsbillede, skatten-fundet-billede, standard-maskot-billede), splash ved rigtige / forkerte svar, OR ikoner og tekst, overstyr overskrift/brødtekstfront og tekstfarve skal du gøre følgende:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 9: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Moduler (nr. 1).

• Tryk på App-Skattejagt (nr. 2).

• Du kan nu ændre i billeder, svar, tekst mm. i vinduet ved at rulle ned (nr. 3).

• Tryk på OK for at gemme ændringerne.