FAQ: Sådan håndterer du systembeskeder
Opdateret over en uge siden

I systemet er det muligt at se, når der er systembeskeder, som påvirker systemet.

Funktionen; Systembeskeder holder dig opdateret på områder, som du bør være ekstra opmærksom på, så dit system hele tiden er opdateret.

Et opdateret system sparer dig tid og sikrer, at du kan fokusere på at give dine kunder en god oplevelse. Du kan bruge listen som en huskeliste.

Hvad betyder farverne på dine systembeskeder?

• De røde systembeskeder er MEGET VIGTIGE at få styr på HURTIGST MULIGT.

• De gule systembeskeder kan begrænse dig i at bruge nogle funktioner eller tilkoble hardware.

• De grå systembeskeder oplyser om generel information.

Sådan finder du dine systembeskeder:

Trin 1:

• Tryk på systembeskeder i nederst højre hjørne (nr. 1).

Trin 2:

• Tryk på den aktuelle systembesked (nr. 2) for at læse flere detaljer og for at få en hurtig løsning. På det nedenstående eksempel står der, at printeren melder fejl og mangler opsætning.

Trin 3:

• Tryk på kryds (nr. 3), når du har håndteret beskeden.

Husk! Du skal KUN lukke beskeder, som du har håndteret.