Alle samlingerFlexyPlanLøn
FAQ: Hvorfor stemmer beløb ikke? (Proløn)

Spørgsmål:

Hvorfor stemmer beløb ikke? (Proløn)

Svar:

Hvis du støder på, at løn står til, at der udbetales mere i Proløn end der gør i FlexyBox, så skyldes det den udligningsmetode, som er sat op i Proløn.

FlexyBox systemet fungerer på den måde, at det forventes, at Proløn er sat op til at slette lønarter, og derved indlæse på ny fra FlexyBook. Er dette ikke tilfældet, vil FlexyBook blot læse lønnen ind, og Proløn vil ligge den forgangne løn ind plus den ny indlæste.

Har du lavet en fast opsætning i Proløn, skal du være opmærksom på, at denne altid vil give en difference ift. beløbet vist i FlexyBook.

Indstillingen på Nulstil i Proløn bør være sat som slettes (nr. 1) i ALLE lønarter.
Hvis ikke alt nulstilles vil du ikke kunne regne med summen i Proløn.