Alle samlingerEksternt SoftwareKom godt i gang
Kom godt i gang: Sådan ser du de systemer, som FlexyBox integrerer med
Kom godt i gang: Sådan ser du de systemer, som FlexyBox integrerer med
Opdateret over en uge siden

FlexyBox systemet integrerer med forskellige eksterne systemer. Du kan læse om disse og i hvilken sammenhæng de benyttes i det nedenstående.

Integrationerne åbner op for en del muligheder, som du vil kunne tilbyde dine kunder, og derigennem øge interessen for din virksomhed.

Denne vejledning indeholder følgende emner:

• Gavebeviser og vouchers

• Betaling

• Nyhedsbreve

• Dørkontrol

• Online analytica

• Navision

• Lønintegration

• Netpulse

• Economic

• Andre

Gavebeviser og vouchers

CPH Advantage
Dette er er København lufthavns fordelsklub, som giver rabatter på flyrejser, parkering, restaurantbesøg, mærkevare mm. i lufthavnens butikker. Kunderne har mulighed for at optjene point på deres køb, som de efterfølgende kan bruge i lufthavnens butikker.

Deal.dk
Dette er en tilbudsside med tidbegrænsede deals. Disse deals giver kunden mulighed for restaurantoplevelser, ophold og meget mere til dealpriser.
FlexyBox integrerer med deal.dk ved at få et værdibevis på enten mail eller på deres brugerprofil. Det fremgår tydeligt på værdibeviset, hvordan værdibeviset indløses.

Go gift
Dette tilbyder gavekort til privatpersoner og har navnet supergavekortet. Modtageren af dette gavekort har mulighed for at bruge disse gavekort i mange forskellige butikskæder, oplevelse og produkter. FlexyBox integrerer med Go gift, når kunder bruger disse gavekort.

Smartbox
Dette er en oplevelsesgave, som giver modtageren mulighed for at vælge blandt mange forskellige oplevelser i hele landet. Når Smartbox bliver købt, integrerer denne med FlexyBox ved at fortælle systemet, at denne er blevet købt. Når kunden efterfølgende har aktiveret deres Smartbox, vil dette også være registeret i systemet. Hvis kunden ikke har aktiveret deres Smartbox, vil den ikke kunne bruges.

Morebox
Dette bliver synkroniseret fra deres server direkte i FlexyBox.
Det er FlexyBox, der står for at lægge koderne i systemet, så de kan anvendes. MoreBox er synkroniseret fra Morebox' server direkte i FlexyBox.

Den bedste gave
Dette bliver synkroniseret fra Den bedste gaves server direkte i FlexyBox.
Du kan se hjemmesiden for Den Bedste Gave her: https://denbedstegave.mbxp.dk/

Morebox og Den bedste Gave er begge platforme drevet af firmaet MBXP, så derfor er vejledning og opsætning den samme til disse to.

Du kan finde disse guides her:

Betaling

Mobilepay integration
Dette er en betalingsmulighed.
Mobilepay er et tilvalg, og det bliver integreret med dankortterminalen. FlexyBox benytter ikke længere den hvide box, men har det hele integreret i DK terminalen. MobilePay bestilles via Verifones nye bestillingsportal.

Dette er links til guides med MobilePay:

ePay
Dette er en betalingstype for online salg.
Dette er links til guides med ePay:

Nyhedsbreve

MailChimp
MailChimp er en af verdens største udbydere til udsendelse af nyhedsbreve. Systemet er brugervenligt, og nyhedsbrevene kan sættes op ved hjælp af drag-and-drop- funktioner, hvilket gør det let at bruge.

Det er muligt at få FlexyBox til at integrere med MailChimp. På den måde vil modtagere af nyhedsbreve hele tiden være opdateret.

Med MailChimps nyhedsbrevs integration er det muligt at få FlexyBox til at uploade e-mailadresser på de kunder, som har sagt ja til at modtage nyhedsbreve.

Husk! Dette kræver licens!

Dette er links til mailchimp:

Dørkontrol

Dørkontrol
Der kan i systemet laves automatisk fremmøde ved døren. Dette skal sættes op i systemet. Du kan bruge dette til automatisk at fremmøde kunder til hold og aktiviteter, så de ikke skal gå ind og fremmøde manuelt til de forskellige ting.

Dette er links til dørkontrol:

Online analytica

Facebook Pixel
Dette er et analyseværktøj, som kan bruges til at måle effektiviteten af en annoncering. Dette gøres ved at forstå de handlinger, som folk udfører på en website.

Google analytics
Dette er et Webanalyseværktøj, der genererer detaljerede statistik om brugeradfærd på websider.

Navision

NAV integration
Dette er et økonomi- og forretningssystem til små og mellemstore virksomheder. Programmet kan tilpasses til alle virksomheder og brancher.

Dette er et link til NAV integration:

Lønintegration

Proløn
Vagtplan og løn - Løn og rettigheder. Når du benytter ProLøn integration, vil medarbejdere også automatisk blive oprettet i ProLøn, når de oprettes i FlexyBook.

Dette er links til ProLøn:

Intect
Dette er et lønsystem som webapplikation. Intect gør lønadministration og behandling nemt og tilgængeligt for alle. Dette lønsystem har bl.a. automatisk SKAT, Feriekonto og ATP via eindkomst. Programmet indeholder lønsedler, online selvbetjening, tids- og fraværsstyring og refusionsstyring.

Intect kører direkte lønkørsel samt direkte oprettelse af medarbejdere.

Netpulse

NetPulse
Netpulse er en FitnessApp, der kan integrere med FlexyBox systemer. FlexyBox systemer har mulighed for at eksportere en rapport, som kan bruges til Netpulse.

Detter er et link til en guide:

Economic

Economic
Dette er et online regnskabsprogram, som bl.a. indeholder faktura, Smart inbox - automatisk bogføring, bilag og regnskab.

Andre

Storebox integration
Dette er nordens største leverandør af digitale kvitteringsløsninger med kontorer i København, Stockholm og Oslo. Storebox er en app, der giver kunden mulighed for at få digitale kvitteringer efter hvert køb. Måden, det fungerer på, er, at kunden tilmelder sit betalingskort til Storebox, og kunden vil dermed modtage kvitteringer fra de butikker, der er tilmeldt Storebox.

Qubica
Dette er Leverandør af udstyr til bowling.

Dette er links til Qubica:

Steltronic
Dette er et automatisk score system til bowling.