Alle samlingerFlexyMenuElektronisk menukort
FAQ: Hvordan ændrer jeg på menu produkttekst baggrundsfarve på et elektronisk menukort?
FAQ: Hvordan ændrer jeg på menu produkttekst baggrundsfarve på et elektronisk menukort?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan ændrer jeg på menu produkttekst baggrundsfarve på et elektronisk menukort?

Svar:

I systemet kan du ændre på produktnavnets baggrundsfarve under produktbilledet på menuen.

Funktionen er tilgængelig fra version 21.6.31 og frem.

Det gør du ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Kassesystem (nr. 1).

• Tryk på pil ned ved FlexyMenu (nr. 2).

• Tryk på Tema (nr. 3).

Rul ned indtil du kommer til Menu produkttekst baggrundsfarve.

• Tryk på pil ned ved Menu produkttekst baggrundsfarve og vælg farve (nr. 4).

• Tryk på OK for at gemme ændringen (nr. 5).

Trin 3:

• Produktnavnets baggrundsfarve under produktbillede på menuen er nu blevet ændret. Du kan se eksempler på dette på de nedenstående billeder (nr. 6 til nr. 8).