Alle samlingerFlexyPOSBetalingstype og betalingsværdi
FAQ: Hvordan ændrer jeg kontonummer på betalingstyper?

Spørgsmål:

Hvordan ændrer jeg kontonummer på betalingstyper?

Svar:

I systemet kan du ændre kontonummer på betalingstyper. Funktionen gør, at du altid kan styre, hvilket kontonummer der skal være på en bestemt betalingstype.

Du ændrer kontonummer på betalingstyper ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Kasse system, og tryk efterfølgende på Kasse opgørelse.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Værdier (nr. 1).

• Tryk på den værdi, du vil ændre kontonummer på (nr. 2). I eksemplet er det Kontant.

• Tryk på Rediger (nr. 3).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Standard (nr. 4).

• Indsæt det nye Kontonummer (nr. 5).

• Tryk på Ok for at gemme ændringen.