Alle samlingerFlexyCRMFremmødeskærm / præsentationsskærm
FAQ: Hvordan ændrer jeg i tekst på knappen: ”Fremmød til dagens booking”?
FAQ: Hvordan ændrer jeg i tekst på knappen: ”Fremmød til dagens booking”?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan ændrer jeg i tekst på knappen: ”Fremmød til dagens booking”?

Svar:

I systemet kan du ændre teksten på knappen: Fremmød til dagens booking, som er på fremmødeskærmen.

Funktionen gør, at du kan tilpasse knappens tekst, så den passer til det dit center kan tilbyde. Dette er eksempelvis relevant, hvis du kun har holdtræning, og derfor vil ændre teksten til Fremmød til dagens hold.

Du ændrer i tekst på knappen "Fremmød til dagens booking" ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Medlemskaber (nr. 1).

• Tryk på pil ned ved Fremmødeskærm (nr. 2).

• Tryk på Design (nr. 3).

• Tryk på feltet ved Fremmød til bookinger-knappens tekst (nr. 4) og indtast den tekst, du gerne vil ændre til.

• Tryk på OK for at gemme ændringen.

Trin 3:

• Nedenstående er et eksempel på knappens tekst før den er ændret. Dette er Fremmød til dagens booking.

• Nedenstående er et eksempel på knappens tekst efter den er ændret. Dette er Fremmød til dagens hold.