Alle samlingerEksternt SoftwareEksterne programmer
FAQ: Hvordan ændrer jeg fingeraftrykskvalitet for enkelte medlemmer? Biostar
FAQ: Hvordan ændrer jeg fingeraftrykskvalitet for enkelte medlemmer? Biostar
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan ændrer jeg fingeraftrykskvalitet for enkelte medlemmer?

Svar:

Husk! Vi gør opmærksom på, at denne vejledning er til den gamle BioStar løsning med selvstændig BioStar server.

I systemet kan du ændre fingeraftrykskvalitet for enkelte medlemmer.

Det kan være med til at sikre, at de fleste medlemmer kan anvende fingeraftrykslæseren, da ikke alle medlemmer har lige tydelige fingeraftryk.

Funktionen er tilgængelig fra 21.6.39.

Du ændrer fingeraftrykskvalitet for enkelte medlemmer ved at følge disse trin:

Trin 1:

Du skal først lave et kundefelt.

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Generelle indstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Kunde data felter (nr. 1).

• Tryk på det grønne plus (nr. 2).

• Der åbnes et nyt vindue. Indtast oplysninger til kundefeltet. Her er det vigtigt, at du ved Synlighed (for kunden) vælger Redigerbar, og ved Indholds type vælger Decimal (nr. 3).

• Tryk på OK for at oprette kundefeltet (nr. 4).

• Tryk på Gem for at gemme ændringen (nr. 5).

Trin 3:

Gå til Biostar konfigurationen og vælg det nyoprettede kundefelt.

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Moduler, og tryk efterfølgende FlexyBox dørsystem.

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på den pågældende Biostar konfiguration.

• Vælg det nyoprettede kundefelt, som du har oprettet, ved Figeraftryk kvalitet felt (nr. 6). I eksemplet er det Fingeraftrykskvalitet.

• Tryk på Gem og luk for at gemme ændringen.

Trin 5:

Du skal nu gå til kundeoversigten og tilføje det nyoprettede kundefelt.

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og personalekartotek.

Trin 6: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklikden pågældende kunde (nr. 7).

Trin 7: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Oplysninger (nr. 8).

• Højreklikfeltet i bunden og tryk på Rediger layout (nr. 9).

Trin 8: Der åbnes et nyt vindue.

• Træk det nyoprettede kundefelt ind i feltet i bunden på kundens konto (nr. 10 til nr. 12).

• Tryk på det røde kryds, når du er færdig med at trække kundefeltet over.

Trin 9: Der åbnes et nyt vindue.

• Tag stilling til om du vil gemme dette layout for alle arbejdsstationer (nr. 13).

• Tryk på Fortsæt (nr. 14).

Trin 10:

Kundefeltet er nu blevet tilføjet.

• Indtast en værdi mellem 20 og 100, hvor 100 er maksimal sikkerhed (Det er det højeste krav til detaljeret fingeraftryk. Det er som standard sat til 80).

• Tryk på Gem og luk (nr. 16).