Alle samlingerFlexyPlanLøn
FAQ: Hvordan vælger jeg placering af lønfil?

Spørgsmål:

Hvordan vælger jeg placering af lønfil?

Svar:

I systemet kan du vælge, hvor en lønfil skal eksporteres til i FlexyBox. Dette er relevant, hvis du kører løn med et eksternt lønsystem, som ikke er integreret med FlexyBox.

Du vælger placering af lønfil ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2:

• Tryk på pil ned ved Moduler (nr. 1).

• Tryk på pil ned ved Tidsregistrering (nr. 2).

• Tryk på Løn opsætning (nr. 3).

• Rul ned indtil du kommer til Løn eksport placering.

• Tryk på feltet ved Løn eksport placering (nr. 4), og vælg, hvor lønfilen skal eksporteres til. Hvis du ikke sætter noget op, vil der bliver oprettet en mappe på C: som hedder løn, og filen vil blive lagt heri.

• Tryk OK for at gemme ændring.

Du finder excel arket ved at følge nedenstående sti: