Alle samlingerFlexyCRMKontrakt / medlemskab / klippekort
FAQ: Hvordan udregner jeg gennemsnitspris af medlemskaber?

Spørgsmål:

Hvordan udregner jeg gennemsnitspris af medlemskaber?

Svar:

På nuværende tidspunkt kan du i systemet ikke udregne gennemsnitspris af medlemskaber. Det du i stedet kan gøre, er at lave et avanceret udtræk over alle aktive medlemmer og vise medlemmernes aktuelle medlemskabspris.

Resultaterne kan du eksportere til et Excel-ark og efterfølgende selv udregne gennemsnittet.

Du laver et avanceret udtræk til udregning af gennemsnitspris af medlemskaber ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og personalekartotek.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Avanceret udtræk (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Kunder (nr. 2) og vælg navn.

• Tryk på pil ned ved det røde kryds, og vælg det blå øje (nr. 3), så resultatet blive synligt.

• Tryk på pil ned ved Kunder (nr. 2) og vælg slettet.

• Tryk på pil ned ved Kunder (nr. 2) og rul ned indtil du kommer til Kundes kontrakter og vælg Er aktiv.

• Tryk på pil ned ved Kundes kontrakter (nr. 4) og vælg Slettet.

• Tryk på pil ned ved Kundes kontrakter (nr. 4) og tryk på Kundetype (den nederste med en pil i venstre side) og vælg Kontingent pris.

• Tryk på pil ned ved det røde kryds og vælg Sum (nr. 5).

• Tryk på Vis (nr. 6)

• Informationerne på det avancerede udtræk kommer nu frem i feltet til højre (nr. 7).

• Tryk på Eksporter (nr. 8)

• Du skal nu vælge en placering på din enhed og gemme Excel-filen på. Herefter kan du bruge informationerne til at udregne en gennemsnitspris af medlemskaber.