Alle samlingerFlexyPlanLøn
Sådan kører du løn med direkte integration
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du køre løn med direkte integration.

Sådan kører du løn med direkte integration

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Personale, og tryk efterfølgende på Løn oversigt.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg periode i felterne ved Fra og Til (nr. 1).

• Tryk på Løn kørsel (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue

• Tryk på Start lønkørsel (nr. 3) og følg trinene i næste vindue.

Trin 4: Du vil på et tidspunkt møde nedenstående billede:

Husk! Det er ekstremt vigtigt IKKE at trykke ja til at markere som udbetalt, før du faktisk har udbetalt lønnen i lønsystemet. Skulle der ske en fejl, kan du stadig lave ny lønfil. Når lønnen er kørt, kan du markere vagterne som udbetalt.