Alle samlingerFlexyPOSGavekort, vouchers, kuponer og rabatkoderRabatter
FAQ: Hvordan vælger jeg i hvilken periode en rabat skal kunne bruges i?
FAQ: Hvordan vælger jeg i hvilken periode en rabat skal kunne bruges i?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan vælger jeg i hvilken periode en rabat skal kunne bruges i?

Svar:

Du kan sætte en periode op for hvornår en rabat kan bruges.

Funktionen er tilgængelig i version 22.3.14.

Det gør du ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Kasse system, og tryk efterfølgende på Rabatter.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Tilføj (nr. 1).

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Avanceret (nr. 2).

• Tryk på Tilføj (nr. 3).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Du kan her sætte perioden op for den valgte rabat (nr. 4).