Alle samlingerEksternt HardwareLæser, terminal og skærm
FAQ: Hvordan tilføjer jeg udstyr / hardware til en arbejdsstation?
FAQ: Hvordan tilføjer jeg udstyr / hardware til en arbejdsstation?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan tilføjer jeg udstyr / hardware til en arbejdsstation?

Svar:

I systemet kan du tilføje mange forskellige typer hardware og udstyr til en arbejdsstation. Du kan på den måde tilpasse arbejdsstationen efter, hvilket behov for udstyr, der er ved den pågældende arbejdsstation.

Du tilføjer udstyr / hardware til en arbejdsstation ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Arbejdsstationer.

Trin 2:

• Dobbeltklikden arbejdsstation, som udstyret/hardware skal tilsluttes. Hvis der ikke er oprettet en arbejdsstation, opretter du en ved at trykke på Opret.

Trin 3:

• Tryk på Udstyr (nr. 1), og tryk derefter på det grønne plus (nr. 2).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på den type hardware eller udstyr (nr. 3), som du vil tilføje.