FAQ: Hvordan tilføjer jeg en kontrakt til en medarbejder og anmoder om eSignatur?
FAQ: Hvordan tilføjer jeg en kontrakt til en medarbejder og anmoder om eSignatur?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan tilføjer jeg en kontrakt til en medarbejder og anmoder om eSignatur?

Svar:

Du tilføjer en kontrakt til en medarbejder og anmoder om eSignatur ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og personalekartotek.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Personale (nr. 1).

• Dobbeltklikden pågældende medarbejder (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Vedhæftet (nr. 3).

• Der er ingen kontrakt (nr. 4). Gå til trin 4 for at tilføje en kontrakt og anmode om eSignatur.

Trin 4:

• Tryk på FlexyBox logo (nr. 5).

• Tryk på Medarbejder funktioner (nr. 6).

• Tryk på Vis ansættelseskontrakt (nr. 7).

Trin 6:

• Der åbnes et nyt vindue (nr. 8).

• Vælg skabelon (nr. 9).

• Tryk på Vælg (nr. 10).

Trin 7: Der åbnes et nyt vindue.

• Du kan nu se den kontrakt du har valgt (nr. 11).

• For at anmode om eSignatur skal du trykke på Anmod om eSignatur (nr. 12).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Tilføj [medarbejder] og [leder] som underskrivere og send til begge (nr. 13).

• Tryk på Fortsæt (nr. 14).

Trin 8:

Kontrakten er nu blevet tilføjet til medarbejderen, og der er blevet sendt en anmodning om eSignatur (nr. 15).

• Tryk på Gem og luk (nr. 16).