FAQ: Hvordan søger jeg efter reservationer i FlexyPos?

Spørgsmål:

Hvordan søger jeg efter reservationer i FlexyPos?

Svar:

I systemet kan du søge efter en bestemt reservation.

Funktionen gør det let at finde en bestemt reservation, hvilke kan spare dig og dine medarbejdere tid, som I kan bruge på jeres kunder og give dem en god oplevelse.

Du søger efter reservationer i FlexyPos ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Bord reservation (nr. 1).

• Tryk på Søg (nr. 2).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på feltet ved Søg (nr, 3) og skriv de informationer, som du har på den pågældende reservation. Informationerne kan eksempelvis være følgende: Kundenr., Telefonnr., Reservations ID, Navn, Firmanavn, Dato.

• Reservationerne vil blive vist i feltet under søgefeltet (nr. 4).

• Dobbeltklik på den pågældende reservation for at få yderligere information om reservationen.

Husk! Listen viser kun reservations ID og ikke kundenummer. Derfor kan der fremgå reservationer på listen, som ikke indeholder det tastede kundenummer.

• Tryk på OK for at lukket vinduet.