Sådan opretter du en ny reservation i FlexyTiming
Opdateret over en uge siden

I FlexyTiming kan du oprette en ny reservation.

Trin 1:

• Tryk på FlexyTiming (nr. 1), og tryk derefter på Ny reservation (nr. 2).

• Der åbnes et nyt vindue. (Se billede i bunden af vejledningen).

• For at finde eksisterende kunder, skal du trykke på Find kunde (nr. 3).

• Trykker du på Flere funktioner, og derefter Gå til kunde (nr. 4) kan du bl.a. se afsendte beskeder og kundekonto for den valgte kunde. Husk! Kunden skal dog først være oprettet.

• Angiv Telefonnummer (nr. 5).

• Angiv Kundenummer (nr. 6).

• Angiv Navn (nr. 7).

• Angiv Firma (nr. 8).

• Angiv CVR (nr. 9).

• Angiv Adresse (nr. 10).

• Angiv Postnummer og By (nr. 11 og nr. 12). (Hvis du ruller ned kan du også angiv E-mail).

• Angiv antal personer (nr. 13).

• Angiv tid (nr. 14). Her kan du selv indtaste en tid eller trykke på 0:15, 0:30 eller 0:45.

• Du kan indtaste en kommentar til reservationen (nr. 15).

• Du kan oprette reservation ved at trykke på Opret reservation (nr. 16).

• Du kan lukke reservationen ved at trykke på Luk (nr. 17).

• Du kan se et diagram over reservationer for den valgte dag med tidspunkt og længde på reservationen (nr. 18).

• Du kan vælge dato i kalender-oversigten (nr. 19).

• Du kan søge på reservationer i feltet (nr. 20). Her kommer de søgte reservationer frem i feltet forneden, og du kan se antal af reservationer foroven.