Alle samlingerGenereltBogføring
FAQ: Hvordan sætter jeg kontonummer op pr. afdeling til bogføring?
FAQ: Hvordan sætter jeg kontonummer op pr. afdeling til bogføring?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan sætter jeg kontonummer op pr. afdeling til bogføring?

Svar:

I systemet kan du opsætte forskellige kontonumre pr. afdeling. Du kan på den måde opdele kontonumrene pr. afdeling ift. bogføring.

Du sætter kontonummer op pr. afdeling til bogføring ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2:

• Tryk på pil ned ved Kassesystem (nr. 1).

• Tryk på Bogføring (nr. 2).

• Tryk på Rediger ved Afdelingsindstillinger (nr. 3).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på det grønne plus (nr. 4).

• Indtast de forskellige oplysninger (nr. 5).

Husk! Afdelings ID skal du have udleveret af economic.

• Tryk på OK, når du har udfyldt oplysningerne.

Du kan gentage trin 3 indtil du har det antal kontonumre, du vil have til de forskellige afdelinger.

• Tryk på OK for at gemme ændringer.