Alle samlingerFlexyCRMDørsystem
FAQ: Hvordan sætter jeg automatisk registrering af parkering op på dørsystem?
FAQ: Hvordan sætter jeg automatisk registrering af parkering op på dørsystem?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan sætter jeg automatisk registrering af parkering op på dørsystem?

Svar:

I systemet kan du sætte dit dørsystem op, så det laver automatisk registrering af parkering.

Det er relevant, hvis du gerne vil have, at dørsystemet automatisk vil forsøge at registrere parkering for medlemmet, når medlemmet går gennem en dør, som styres af det interne adgangskontrol, og hvis kunden har en nummerplade registreret.

Info: For at denne funktion fungerer, kræver det, at døren ved, hvilket medlem der går gennem døren.

Husk! Der registreres ikke parkering, hvis medarbejderne fremmøder kunderne. Det sker kun, hvis der fremmødes via fremmødeskærm eller dørkontrol.

Funktionen er tilgængelig fra 21.2.25 og frem.

Du kan nedenfor både se vejledningen via en video og læse den trin for trin.

Info: For at se videoen i den bedste kvalitet, anbefaler vi, at du ser videoen i fuld skærm ved at trykke på ikonet i højre nederste hjørne, og at du vælger 1080p HD ved at trykke på tandhjulet i bunden af videoen.

Du sætter automatisk registrering af parkering op på dørsystemet ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Moduler, og tryk efterfølgende på FlexyBox dørsystem.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på den pågældende dør (nr. 1).

• Tryk på de to tandhjul (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Rul ned indtil du kommer til Automatisk registrering af parkering.

• Sæt flueben ved Automatisk registrering af parkering (nr. 3).

• Tryk på Luk.

Automatisk registrering af parkering er nu sat op.