Alle samlingerGenereltE-mail, SMS, besked, login og påmindelse/notifikation
FAQ: Hvordan ser eller gensender jeg mail/sms til kunder i kundekartoteket?
FAQ: Hvordan ser eller gensender jeg mail/sms til kunder i kundekartoteket?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan ser eller gensender jeg mail/sms til kunder i kundekartoteket?

Svar:

I systemet kan du se eller gensende mail/sms til kunder.

Det kan eksempelvis være relevant ift. at se eller gensende en bekræftelse eller velkomstbesked.

Du ser eller gensender mail/sms til kunder ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og personalekartoteket.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

Dobbeltklikden pågældende kunde (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Medlemskaber (nr. 2).

• Tryk på Mere (nr. 3).

• Vælg om du vil Printe eller Sende beskeden (nr. 4). I eksemplet vælger vi Send.

• Vælg hvilken besked det drejer sig om (nr. 5). I eksemplet er det Velkomstbesked.

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Skabelon (nr. 6) og vælg den skabelon, der skal benyttes. Det er typisk FlexyBook standard skabeloner. Den kunne også hedde Velkomst-mail eller Velkomst-skabelon.

• Tryk på Vælg.

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg den Besked type du ønsker at sende (nr. 7).

Nu kan du se beskeden, der er blevet sendt. Heri kan du eksempelvis tjekke, at brugernavn, kode eller andre oplysninger er korrekte.

Det er også herfra du trykker send, hvis du ønsker at gensende mail eller SMS-beskeden. Dette kan være aktuelt, hvis du har fået tastet en forkert e-mail på kunden ved oprettelse.