FAQ: Hvordan vælger jeg en skabelon, når jeg vil sende en sms til et medlem?
FAQ: Hvordan vælger jeg en skabelon, når jeg vil sende en sms til et medlem?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan vælger jeg en skabelon, når jeg vil sende en sms til et medlem?

Svar:

I systemet kan du vælge en skabelon, når du vil sende en sms til et bestemt medlem.

Funktionen er tilgængelig fra 21.4 og frem.

Dette gør du ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og personalekartotek.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklikden pågældende kunde (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Besked (nr. 2).

• Tryk på Ny besked (nr. 3).

• Tryk på Ny SMS (nr. 4).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Skabelon (nr. 5) og vælg den skabelon du ønsker at sende til kunden.

• Tryk på Vælg (nr. 6).

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue.

• Du kan herinde se den sms-skabelon som du sender ud (nr. 7).