Alle samlingerFlexyPOSGavekort, vouchers, kuponer og rabatkoderRabatter
FAQ: Hvordan opsætter jeg et rabatkort, så det kan bruges som et gavekort?
FAQ: Hvordan opsætter jeg et rabatkort, så det kan bruges som et gavekort?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan opsætter jeg et rabatkort, så det kan bruges som gavekort?

Svar:

I systemet kan du opsætte et rabatkort, så det kan bruges som gavekort. Dette gøres ved at sætte en udløbsdato på rabatkortet.

Funktionen er tilgængelig fra version 20.3

Dette gør du ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på FlexyPOS (nr. 1).

• Tryk på Kasse (nr. 2).

• Indtast kode.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklik på Indlæs evt kort... (nr. 3).

• Der åbnes et nyt vindue. Indtast kort nr (nr. 4).

• Tryk på OK (nr. 5).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Opret rabat kort (nr. 6).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• DobbeltklikTip Skan eller læs kort for at tilføje (nr. 7).

• Der åbnes et nyt vindue. Indtast kortdata (nr. 8).

• Tryk på Send (nr. 9).

Kortdata kommer nu til at stå i vinduet (nr. 10).

Trin 5: Du kan tilknytte en kunde/gæst til kortet.

• Tryk på ikon i vinduet (nr. 11).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på den person du ønsker at tilknytte på kortet (nr. 12).

• Tryk på OK (nr. 13).

Trin 6: Personens navn kommer nu til at stå i vinduet (nr. 14).

• Tryk på pil ned ved Rabat type og vælg en rabattype (nr. 15).

• Tryk på pil ned ved Udløbs dato og vælg udløbsdato (nr. 16).

• Tryk på OK (nr. 17).

Rabatkort er nu opsat, og det kan bruges som gavekort.