Alle samlingerGenereltDeling, bruger- og idecenter
FAQ: Hvordan laver jeg online deling?

Spørgsmål:

Hvordan laver jeg online deling?

Svar:

I systemet har du mulighed for at lave online deling.

Funktionen er for dig, som har flere afdelinger i din virksomhed. Funktionen gør det muligt at kontrollere, hvad der skal være synligt i de forskellige afdelinger. Det sikrer, at de forskellige afdelinger kun ser det, der er relevant for lige netop dem.

Du kan eksempelvis holde styr på, hvilke rabatter, der benyttes i de forskellige afdelinger, holde kunders konti opdateret på tværs af afdelingerne og gøre det muligt for dit personale at arbejde på tværs af afdelingerne.

Du laver online deling ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på knappen: Online deling . Denne kan også hedde Online synkronisering.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Sæt flueben i den afdeling/de afdelinger informationerne skal deles med (nr. 1).

• Tryk på OK.