Alle samlingerFlexyBookBooking / Reservation
FAQ: Hvordan laver jeg gruppering af aktivitets-, ressource- og banebooking?
FAQ: Hvordan laver jeg gruppering af aktivitets-, ressource- og banebooking?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan laver jeg gruppering af aktivitets-, ressource- og banebooking?

Svar:

I systemet kan du gruppere baner, så du får oversigter under booking-fanen. Funktionen er nyttigt, hvis du har mange baner i eksempelvis forskellige afdelinger eller af forskellige typer.

Du laver gruppering af aktivitets-, ressource- og banebooking ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Booking systemer (nr. 1).

• Tryk på Aktivitetsbooking (nr. 2).

• Tryk på Rediger ved Gruppering af resourcebooking (nr. 3).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på det grønne plus (nr. 4).

• Angiv navn på gruppering ved Gruppens navn (nr. 5).

• Tryk på pil ned ved Aktiviteter i gruppen (nr. 6).

• Sæt flueben i de banetyper (nr. 7), der skal vises under denne gruppering. I eksemplet vil vi vælge Personlig træning - kvinder og Personlig træning - mænd.

• Tryk på OK (nr. 8).

Trin 4:

Hvis du har afdelinger, kan du vælge, at denne gruppering skal vises som standard i bestemte afdelinger. Dette kan være nyttigt, hvis du vil opdele dine baner i afdelinger.

• Tryk på pil ned ved Forudvælg automatisk i følgende afdeling (nr. 9), og tryk på den afdeling du ønsker.

• Tryk på OK for at gemme gruppering af resourcebooking.

• Tryk på OK i indstillingsvinduet for at gemme ændringen.

Trin 5:

Dine banetyper vil nu være opdelt i grupperinger. I eksemplet er det vist som Personlig træning - kvinder og Personlig træning - mænd (nr. 10).