FAQ: Hvordan indbetaler og refunderer jeg et beløb i arrangement booking?
FAQ: Hvordan indbetaler og refunderer jeg et beløb i arrangement booking?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan indbetaler og refunderer jeg et beløb i arrangement booking?

Svar:

I FlexyPos er det muligt både at lave en almindelig indbetaling og lave en refundering af et beløb i arrangement booking.

Funktionen gør, at det er nemt at overføre penge til og fra kunder, så kunden i sidste ende får en optimal serviceoplevelse.

Vejledningen indeholder følgende:

• Sådan indbetaler du på et arrangement

• Sådan refunderer du på et arrangement

Du indbetaler og refunderer et beløb i arrangement booking ved at følge disse trin:

Sådan indbetaler du på et arrangement

Trin 1:

• Tryk på Bord reservation (nr. 1).

• Tryk på Opret arrangement (nr. 2)

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Modtag betaling i nederste venstre hjørne (nr. 3).

• Tryk på Modtag alm. betaling (nr. 4).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

Du skal nu tage stilling til følgende punkter:

• Skriv, hvilken indbetaling der er tale om ved Tekst (nr. 5).

• Tryk på pil ned ved Beløb (nr. 6) og vælg beløbet for indbetalingen.

• Tryk på pil ned ved Betalingsform (nr. 7) og vælg, hvordan indbetalingen er sket.

• Tryk på pil ned ved Betalings dato (nr. 8) og vælg dato for indbetaling.

• Tryk på Indbetal (nr. 9).

Sådan refunderer du på et arrangement

Trin 1:

• Tryk på Bord reservation (nr. 1).

• Tryk på Opret arrangement (nr. 2)

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Modtag betaling i nederste venstre hjørne (nr. 3).

• Tryk på Modtag alm. betaling (nr. 4).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

Du skal nu tage stilling til følgende punkter:

• Skriv, hvilken indbetaling der er tale om ved Tekst (nr. 5). I eksemplet er det Refundering.

• Tryk på pil ned ved Beløb (nr. 6) og vælg beløbet for refunderingen. Hvis du ønsker at lave en refundering af beløbet, skal du lave en minus postering. I eksemplet er det -500,00 kr.

Husk! Hvis du refunderer beløbet for en enkelt person på en booking, er det vigtigt, at du retter bookingen til med antal personer.

• Tryk på pil ned ved Betalingsform (nr. 7) og vælg, hvordan indbetalingen er sket. I eksemplet er det Kontant.

• Tryk på pil ned ved Betalings dato (nr. 8) og vælg dato for refundering. I eksemplet er det d. 06-02-2020.

• Tryk på Indbetal (nr. 9).