Alle samlingerGenereltCSV-file
FAQ: Hvordan importerer jeg en CSV-fil på råvarer?

Spørgsmål:

Hvordan importerer jeg en CSV-fil på råvarer?

Svar:

Du importerer en CSV-fil på råvarer ved at følge disse trin:

Trin 1: Du skal først have lavet et Excel ark, hvor du manuelt kan indtaste noget data. Dette gør du ved at gøre følgende:

• Tryk på OPSÆTNING, og tryk derefter på FLEXYBOX ADMINISTRATION.

• Tryk på MODULER, og tryk efterfølgende på IMPORTER CSV FILER.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Fil format (nr. 1).

• Tryk på Råvare (nr. 2).

• Tryk på SKRIV SKABELON (nr. 3).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg placering på fil (nr. 4). I eksemplet er det Skrivebord.

• Angiv navn på fil (nr. 5). I eksemplet er det Råvare.

• Tryk på GEM (nr. 6).

Trin 4: Find den fil, som du lige har oprettet.

• Åben filen.

Trin 5: Du skal nu indtaste følgende data i filen:

• Number: Dette skal du udfylde for at importere filen. Hvis ikke du vil tage stilling til varenumre lige nu, skal du blot indtaste fortløbende numre.

• Creditornumber: Dette er leverandørens varenummer.

• IngredientType: Dette kan være eksempelvis kød, frost, køl eller andet.

• Supplier: Dette er Leverandørens navn.

• Name: Dette er produktnavn.

• Price: Dette er indkøbspris.

• DeliveredUnit: Dette er den enhed varen leveres i. Eksempelvis leveres øl i kasser.

• PrColli: Dette er mængden i DeliveredUnit (antal). Eksempelvis 30 i en kasse.

• PrColliUnit : Dette er hvilken enhed (stk, kg, flasker). Eksempelvis flasker.

• PrUnit: Dette er mængden, som indgår en af enhederne i colli. Eksempelvis 33 (cl) i 1 flaske.

• PrUnitUnit: Dette er hvilken enhed i i PrUnit. Eksempelvis g, stk, kg, cl.

• Barcodes:

Trin 6: Efter du har indtast dataene skal du indlæse filen i FlexyBox systemet.

• Tryk på de tre prikker ved Vælg fil (nr. 7).

Trin 7: Der åbnes et nyt vindue.

• Find filen.

• Tryk på filen (nr. 8). I eksemplet er det dokumentet; Råvare.

• Tryk på ÅBN (nr. 9).

Trin 8: Filen er nu inde i FlexyBox (nr. 10).

• Du kan se de indtastede data i feltet under (nr. 11).

• Tryk på INDLÆS FIL (nr. 12).

Attachments:
R_vare.csv