Alle samlingerFlexyCRMHoldbooking
FAQ: Hvordan fremmøder jeg medlemmer til hold fra en mobil enhed?
FAQ: Hvordan fremmøder jeg medlemmer til hold fra en mobil enhed?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan fremmøder jeg medlemmer til hold fra en mobil enhed?

Svar:

Det er muligt for dine medarbejdere at fremmøde medlemmere til hold fra en mobil enhed, som eksempelvis en smartphone, tablet eller fra en anden computer uden at skulle have FlexyBox til at køre.

Funktionen kan være fordelagtigt for et center, der ikke har en fremmødeskærm eller for et center, som har travlt i receptionen.

Du fremmøder medlemmer til hold fra en mobil enhed ved at følge disse trin:

Trin 1: For at tilgå denne funktion, skal medarbejderen logge på den online hold- og medlemsportal.

Den ligger på https://fitness.flexybox.com/[IndsætJeresURL]

Info: URL er givet af FlexyBox.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue. Du skal nu logge ind.

• Indtast Brugernavn (nr. 1), hvilket både kan være e-mail, telefonnummer eller kundenummer.

• Indtast Adgangskode (nr. 2), hvilket er din kundekode.

• Sæt flueben i Husk mig (nr. 3) for at siden husker dit brugernavn og kode.

• Tryk på Login.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Hold oversigt (nr. 4).

• Tryk på ikonet (nr. 5) ved det pågældende hold.

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Gå til fremmøde side (nr. 6).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Du kan her se, hvem der er tilmeldt, og du kan fremmøde medlemmer (nr. 7 og nr. 8).