FAQ: Hvordan benytter jeg globalt login?

Spørgsmål:

Hvordan benytter jeg globalt login?

Svar:

I systemet kan du benytte dig af globalt login. Funktionen gør, at du ikke hele tiden skal skrive din kode i systemet. Du logger nemlig kun ind én gang. Det sparer dig for tid, og du behøver ikke huske på den pågældende kode.

Du benytter globalt login ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Log ind i øverste venstre hjørne, og indtast din kode.

Trin 2:

• Tryk på System (nr. 1).

• Tryk derefter på Husk login efter genstart (nr. 2), så systemet husker dit login.

• Tryk på Log ud (nr. 3) for at logge af .

Info: Systemet vil spørge efter loginoplysninger, hvis rettelserne har vigtig betydning i systemet.