Alle samlingerFlexyCRMFremmødeskærm / præsentationsskærm
FAQ: Hvordan bruger jeg ”Stor advarsel” til at fremhæve kunder, når de fremmøder?
FAQ: Hvordan bruger jeg ”Stor advarsel” til at fremhæve kunder, når de fremmøder?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan bruger jeg ”Stor advarsel” til at fremhæve kunder, når de fremmøder?

Svar:

I systemet kan du bruge funktionen; Stor advarsel til at fremhæve kunder, når de fremmøder i centret. Hertil kan du skrive en lille besked ved kunderne.

Funktionen hjælper dine ansatte, så de bliver opmærksomme på, når bestemte medlemmer fremmøder.

Det kan eksempelvis være relevant, hvis du mangler en email eller andre personlige oplysninger på medlemmet, som dine ansatte skal huske at spørge medlemmet om, når medlemmet er i centret.

Du bruger "Stor advarsel" til at fremhæve kunder, når de fremmøder ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på FlexyFitness, og tryk derefter på Kundekartotek.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på den kunde, som du vil lave en Stor advarsel på (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Oplysninger (nr. 2).

• Tryk på Diverse (nr. 3).

• Udfyld feltet med den besked, som de ansatte skal være opmærksomme på ift. kunden under Stor advarsel (nr. 4).

• Tryk på Gem og luk for at gemme ændringerne.

Trin 4:

Når feltet under Stor advarsel er udfyldt, vil kunden fremgå som rød i fremmødeoversigten (nr. 5).