Alle samlingerFlexyCRMRykkersystem
Sådan bruger og sætter du Intrum op
Opdateret over en uge siden

I FlexyFitness har du mulighed for at sende kundeoplysninger direkte fra systemet over til inkasso firmaet Intrum.

Funktionen sparer dig tid, da alle informationer på kunden er inde i FlexyFitness. Du behøver derfor ikke selv bruge tid på at indsamle informationer om kunden.

Husk! Det taler ikke sammen med faktureringssystemet. Det taler kun sammen med rykkersystemmet.

Info: Pr. 01-05-2022 har Intrum lavet ændringer for deres kunder, hvor deres inkassoprovision stiger til 10% og deres overvågningsprovision stiger fra 30% til 35%. De ændrer også på interne arbejdsgange for at sikre forbedret inddrivelse. For yderligere information skal du kontakte Intrum.

Info: Nedenstående to afsnit er information fra Intrum, så du ved, hvad du kan forvente, når du anvender Intrum:

• Kundeorienteret kreditstyring: etisk, empatisk og respektfuldt

• At overlade din kreditstyring til Intrum betyder også, at du overdrager visse dele af kundekontakten. Noget Intrum tager meget alvorligt. Derfor stræber de naturligvis efter at yde den absolut bedste service. Kommunikationen med dine kunder skal være baseret på deres behov. Intrum behandler alle med etik, empati og respekt. Intrums vigtigste opgave er at se personen bag gælden og arbejde for holdbare løsninger og betalingsplaner.

• ​​​​​​​​​​​​​​Intrum beskytter jeres renomé

• ​​​​​​​Jeres brand og omdømme er vigtigt for Intrum, og Intrum er omhyggelige med at sikre, at de arbejde i henhold til deres værdier, hvor blandt andet etik spiller en yderst vigtig rolle. På samme måde beskytter Intrum dit brand og omdømme.

Info: Hvis du bruger Intrum, skal du sætte handlinger/funktioner op ved et rykkertrin ellers vil det ikke fungere korrekt. Du sætter dette op ved at følge denne vejledning: Hvordan sætter jeg handlinger/funktioner på et rykkertrin?

Denne vejledning indholder tre delvejledninger:

• Sådan sætter du Intrum op

• Sådan bruger du Intrum - når du ikke er kunde

• Sådan bruger du Intrum - når du er kunde

Sådan sætter du Intrum op

Du skal have følgende oplysninger fra Intrum:

• Kundenummer

• Brugernavn

• Kodeord

Info: Er du ikke kunde hos Intrum endnu, så følg vejledningen: Sådan bruger du Intrum - når du ikke er kunde, som du finder ved at rulle ned i denne vejledning.

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Integrationer i venstre side (nr. 1).

• Rul ned og tryk på Intrum (nr. 2).

• Sæt flueben ved Aktiver Intrum (nr. 3).

• Udfyld felterne ved Intrum kunde nummer (nr. 4), Intrum brugernavn (nr. 5) og Intrum kodeord (nr. 6).

• Hvis du har flere afdelinger, er der mulighed for at lave overstyring ved at trykke på tandhjulet (nr. 7).

• Tryk OK for at gemme ændringen.

Sådan bruger du Intrum - når du ikke er kunde

Trin 1:

• Tryk på Vis i øverste venstre hjørne (nr. 1).

• Tryk på Rykker system (nr. 2).

1 +2.jpg

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på den pågældende kunde (nr. 3).

• Tryk på Luk kunden og send til Inkasso (nr. 4).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Anbefalet: Send til Intrum (nr. 5).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue. I dette eksempel er du ikke kunde ved Intrum endnu.

• Tryk på Jeg er ikke kunde ved Intrum (nr. 6).

• Tryk på Fortsæt (nr. 7).

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue.

• Indtast din virksomheds oplysninger i alle felter (nr. 8).

• Tryk på Opret (nr. 9).

Trin 6: Der åbnes et nyt vindue. Dette er betingelser, som du skal acceptere (nr. 10).

• Sæt flueben i Jeg accepterer ovenstående betingelser (nr. 11).

• Tryk på OK (nr. 12).

Du har nu sendt kundens oplysninger til Inkasso.

Du vil modtage en mail med Intrum kundenummer, Intrum brugernavn og Intrum kodeord, som du kan indtaste i FlexyFitness. Følg her guiden i starten af denne vejledning med overskriften: Sådan sætter du Intrum op for at indsætte oplysningerne.

Sådan bruger du Intrum - når du er kunde

Trin 1:

• Tryk på Vis i øverste venstre hjørne (nr. 1).

• Tryk på Rykker system (nr. 2).

1 +2.jpg

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på den pågældende kunde (nr. 3).

• Tryk på Luk kunden og send til Inkasso (nr. 4).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Anbefalet: Send til Intrum (nr. 5).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue. Dette er betingelser, som du skal acceptere (nr. 6).

• Sæt flueben i Jeg accepterer ovenstående betingelser (nr. 7).

• Tryk på OK (nr. 8).

Du har nu sendt kundens oplysninger til Inkasso.