Alle samlingerFlexyLoyaltyLoyalty App
Sådan opsætter du din app i FlexyLoyalty builder
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning indeholder links til videoer, som viser, hvordan du sætte din app op i FlexyLoyalty builder.

HUSK!

Du får adgang til FlexyLoyalty builderen her: https://azure.flexybox.com/loyalty-builder

Info: Du skal som bruger være medarbejder. Du skal bruge dit personlige login. Dvs. ikke en kort eller lang kode, men i stedet din email og den kundekode, du har til Flexybox-systemet.

Sådan opsætter du din app i FlexyLoyalty builder

Info: Fra 06.40 i ovenstående video viser vi, hvordan du opretter en nyhed. Når du sender en nyhed ud, er det vigtigt, at du vælger de afdelinger, som nyheden skal vises for under "Konfiguration" ellers bliver nyheden ikke vist.

Sådan opsætter du nyheder i FlexyLoyalty app

Husk: Det er vigtigt, at du ikke vælger et billede i for stor opløsning, da det vil gøre appen langsom.
Husk: Det er vigtigt, at du vælger en afdelinger, ellers vil nyheden ikke blive vist.

Sådan sætter du beacon op i FlexyLoyalty builder

Funktionen er tilgængelig fra version 23.1 og frem.

Info
For at få Beacon-siden til at virke, skal du på nuværende tidspunkt placere en knap på Hjem-siden, som peger på beacon-siden. Du kan se, hvordan du tilføjer en knap på Hjem-siden ved at se videoen: Sådan opsætter du din app i FlexyLoyalty builderen.

Sådan finder du ID på en beacon (UUID eller UID)

ID'et hedder UUID eller UID på din beacon og ID i opsætningen af beacon. ID’et er på 32 tegn, men du skal indtaste 36 tegn. Derfor skal der indsættes bindestreg i følgende format:

00000000-0000-0000-0000-000000000000

Sådan finder du major og minor ID på en beacon

Sådan sætter du tilkøb op til din app

Du kan se, hvordan du sætter tilkøb op til din app ved at bruge viden her: Sådan opsætter du tilkøb til din app

Sådan opretter du en knap, som kun er synlig for bestemte medlemmer

Sådan opsætter du fremmøde af medlemmer i FlexyLoyalty app

Sådan tilføjer du et design til medlemskaber i FlexyLoyalty app