Alle samlingerFlexyLoyaltyLoyalty App
Sådan tilføjer du ExorLive i FlexyLoyalty builder
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning forklarer, hvordan du tilføjer ExorLive i FlexyLoyalty builderen.

Funktionen virker fra version 2.16.0 og frem.

Trin 1:

Bemærk: Informationerne til disse felter, får du direkte fra Exorlive. Du skal kontakte Exorlive for info. Se denne eksterne vejledning: https://developer.exorlive.com/api/authentication/

• Tryk på Save

opsæt integration 5.png

Trin 2:

Du kan se en videovejledning om, hvordan du tilføjer ExorLive-knappen her: Sådan tilføjer du ExorLive i FlexyLoyalty builder

Info: Læs mere om integrationen til ExorLive her: https://developer.exorlive.com/api/exorlive_go/

Bemærk: Har du en integration til ExorLive i den "gamle" version af app'en, skal du blot tilføje knappen til app. Det gør du ved at følge samme videovejledning.